Kiemelt hírek

NYITOK Mobil Oktatási Rendszer – bemutatkoznak a vállalkozások tanulási partnerei

2019. augusztus 1. 10:42
A NYITOK programunk legújabb fejlesztésével a vállalkozások mindennapi problémáira kínálunk hatékony megoldást. A NYITOK Mobil Oktatási Rendszerünk házhoz viszi a tudást! A rugalmas képzési struktúra a munkavállalók és a munkáltatók igényeihez egyaránt alkalmazkodik, így lehetőség nyílik közvetlenül a vállalkozások telephelyén megtartani az ingyenes kompetenciafejlesztő programokat.

Debrecen Business Service Centers Kerekasztal találkozó az eMűhelyben

2019. május 29. 13:59
2019. május 27-én a Debrecen Business Service Centers Kerekasztal az eMűhelyben tartotta soron következő találkozóját. Az üzleti szolgáltató szektorban tevékenykedő 7 cég (BT (British Telecommunications), CloudAgents Zrt, Diehl Aviation Hungary Kft., Flowserve Hungary Services Kft., IT Services Hungary Kft., NI Hungary Kft., Transcosmos Kft.) együttműködése azzal a céllal jött létre 2018 januárjában, hogy közösen növeljék az üzleti szolgáltató központok ismertségét és elismertségét a régióban.

Ingyenes képzésben részesítheti munkavállalóit – A NYITOK országos vállalkozói workshop sorozatot indított

2019. május 29. 8:43
Szakmai workshop sorozatot indított a NYITOK, amelynek keretében 52 helyszínen kerül bemutatásra az ingyenes tanulást nyújtó program tartalma, aktualitásai és a jelentkezés menete. A több helyszínen megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a tanulási központok vonzáskörzetében lévő vállalkozások széles körű ismereteket szerezzenek erről a páratlan lehetőségről. A szakmai ismertető prezentációk elhangzása után minden városban lehetőség nyílik egy kerekasztal beszélgetésre is, ahol megválaszolásra kerülnek a vállalkozók által feltett kérdések.

Megnyitotta kapuit a debreceni NYITOK eMűhelyünk, a felnőttek számára kialakított innovatív oktatási élménytér!

2019. május 22. 9:19
A megnyitó eseményen részt vett Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Babos Tímea kétszeres világbajnok, Grand Slam győztes magyar teniszezőnő, a NYITOK program nagykövete, valamint Balázs Ákos, a Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért szervezetünk elnöke, a NYITOK programunk projektmenedzsere.

Sajtótájékoztató

2019. március 7. 12:23
Egyedülálló, innovatív képzési lehetőség Debrecen és régiója gazdaságfejlesztése érdekében" címmel tartott közös sajtótájékoztatót ma a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és szervezetünk, a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért. Az esemény célja a NYITOK projekt által kínált, és a Debrecenben és a régiójában működő kis- és közepes vállalkozások számára is elérhető egyedülálló, azonnal használható, versenyképes tudást biztosító, innovatív, ingyenes képzési lehetőség, valamint a legújabb iparág-specifikus kompetencia-fejlesztési programok bemutatása volt. A rendezvényen felszólalt Dr. Barcsa Lajos, Debrecen város gazdaságfejlesztésért felelős alpolgármestere, Dr. Skultéti Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, Lars Alrø Olesen, a NYITOK hálózat Tudásközpontjának nemzetközi szakértője és Várkonyi Zoltán, a NYITOK hálózat Szakmai Tanácsadó Testületének tagja.
NYITOK projekt hírek

Meghívás

2019. február 13. 14:38
Balázs Ákos, a NYITOK programunk projektmenedzsere meghívást kapott "A felnőttkori alapkészségfejlesztés átfogó és kohezív szakpolitikai megközelítése" című nemzetközi programsorozat 1. szakpolitikai műhelyére, ahol a NYITOK technológiáját ismertette a résztvevőkkel. A műhelymunka során részt vesz és előadást tart Graciela Sbertoli, aki jelentős szerepet vállalt az alapkészségek fejlesztésére irányuló nemzeti szakpolitikák alakításában és végrehajtásában. Graciela kezdeményezte az Európai Hálózat az Alapkészségekért (EBSN) ernyőszervezet létrehozását, melynek szervezetünk is a tagja.