Kiemelt hírek

Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.”

2018. december 3. 11:42
Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.” Minden idők eddigi legsikeresebb magyar teniszezőjével készített interjút a Marie Claire. Babos Tímea a számára fontos ügyek közt említi a NYITOK projektet. A teljes cikk ide kattintva olvasható

50 Nyitott Tanulási Központ országszerte

2018. szeptember 4. 13:19
Országosan 50 településen várjuk Nyitott Tanulási Központjainkban az érdeklődőket ingyenes, rövid felnőttképzési programjainkra. A NYITOK szellemiségének jegyében igyekszünk a felnőttképzést innovatív formában megvalósítani, a hasznos ismereteket barátságos hangulatban átadni tanulóinknak.

GINOP-6.1.4- 16 kódszámú, „NYITOK hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című pályázat nyitókonferencia

2018. július 13. 7:49
2017 november 8-án tartotta a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet vezetésével, a Nemzetgazdasági Minisztériummal alkotott konzorcium a GINOP-6.1.4- 16 kódszámú, „NYITOK hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című pályázat nyitókonferenciáját.
NYITOK projekt hírek

Óriási az érdeklődés – sokan vesznek részt a Nyitok képzésein

2018. szeptember 4. 13:56
Óriási az érdeklődés a NYITOK program innovatív felnőttképzése iránt. Országszerte már több mint 4000 ember kereste fel a Nyitott Tanulási Központjainkat és jelentkezett informatikai és nyelvi vagy valamelyik Nyitok specifikus képzésre

Már több mint 50 partnerszervezet támogatja az ingyenes és innovatív felnőttképzést

2018. szeptember 4. 13:34
Szervezetünk, a Szövetség az Élten Át Tartó Tanulásért elkötelezett az innovatív felnőttképzés szemléletének terjesztésében. Ennek érdekében országosan már több mint 50 szervezettel kötöttünk stratégiai jellegű együttműködési megállapodást.
NYITOK Közösségi Tér

Laczó Nóra Rita – Pápa – Nyitok a világra- Német 1.

2018. december 3. 10:56
A NYITOK remek kezdeményezés, hiszen ingyenessége révén mindenki számára elérhető tudást biztosít. Rugalmas óraszámban, dinamikus oktatással – amely felhasználja a legújabb oktatási technikákat – kis létszámú csoportokban, olyan nyelvtudást biztosít, amivel a hallgató boldogulni tud a mindennapokban. A további haladás lehetőségével rövid idő alatt minden tanulni akaró használható tudásra tesz szert. A megszerzett tudásom felfrissítése miatt jelentkeztem, jó hangulatú órák keretében tanultunk. Az oktató tudása, nyílt személyisége, közvetlensége segített a kezdeti nehézségek leküzdésében. A megkezdett tanfolyamot mindenképp szeretném folytatni!

Mosonyi Melinda-Győr- Nyitok a világra- Angol 2

2018. november 19. 9:13
A tanfolyam létszáma megfelelő a hatékony tanuláshoz, a kis csoportnak köszönhetően mindenki sorra kerül, és erre a tanárnő is nagyon odafigyel. A leadott anyag abszolút a hétköznapi nyelvhasználatara készít fel minket. A tanárnő a kiejtésre és írásra is felkészít minket, emellett rengeteg kiegészítést is kapunk tőle, hogy megértsünk mindent majd az életben. A tanárnő a legjobb választás volt; kedves, mosolygós, türelmes, alapos, figyel mindenkire és a saját tudásunkhoz igazítja a feladatokat.

Kozmáné Konczér Erika-Csurgó- Nyitok a világra- Angol 1.

2018. szeptember 4. 14:22
A tanfolyam rugalmasan lett megszervezve, sajnos a mi beosztásunk nagyon szélsőséges, és ezt mind a szervezők, mind a tanárnő tolerálta. Itt a késői kezdésre gondolok. Az oktatás egy kicsit gyors tempóban haladt, de a tanárnő sokat segített, hogy az elsajátítani kívánt anyagot mi is meg tudjuk tanulni. Továbbra is szeretnénk élni ezzel az ingyenes tanulási lehetőséggel, amit a Nyitok program biztosít.