Kiemelt hírek

Újabb híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz!

2019. január 15. 8:57
NYITOK nagykövetünk, Wolf Kati a magyar zenei világ egyik legismertebb női előadója. Szakmájában óriási sikereket ér el, amit nagyban köszönhet szemléletének, miszerint mindig lehet újat tanulni! Éppen ezért örömmel csatlakozott az ÉnNyitok kampányunkhoz! Kati szerint a tudás a legjobb befektetés, és elismerésre méltónak tartja, ha felnőttként szeretne valaki tanulni. Tarts NYITOK nagykövetünkkel, aki betekintést nyújt az Esztergomi Tanulási Központunk életébe:

Újabb híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz!

2018. december 13. 9:26
NYITOK nagykövetünk, Szente Vajk szerint az önfejlesztésnek és az új ismeretek szerzésének nem szabad véget érnie az iskola befejeztével. Nagykövetünk szakmai tudását folyamatosan fejleszti, hiszen színészként, színházi szerzőként és rendezőként is helyt áll. Ezért is csatlakozott a NYITOK kampányához, annak érdekében, hogy a NYITOK hálózat által nyújtott lehetőség minél szélesebb körben legyen elérhető. Tartsatok Szente Vajkkal és pillantsatok be a kecskeméti Tanulási Központ életébe:

Elindult az ÉnNyitok kampány!

2018. december 12. 8:51
5 népszerű híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz! Wolf Kati, Babos Tímea, Zsédenyi Adrienn, Győrfi Pál és Szente Vajk vállalták, hogy NYITOK nagykövetként segítenek meghonosítani és népszerűsíteni hazánkban az általunk képviselt innovatív felnőttképzést, amelynek keretében barátságos környezetben, az ország 52 helyszínén, kötetlen és szerethető formában ingyen biztosítunk rövid képzéseket a 16 - 64 év közti személyeknek.

Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.”

2018. december 3. 11:42
Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.” Minden idők eddigi legsikeresebb magyar teniszezőjével készített interjút a Marie Claire. Babos Tímea a számára fontos ügyek közt említi a NYITOK projektet. A teljes cikk ide kattintva olvasható

50 Nyitott Tanulási Központ országszerte

2018. szeptember 4. 13:19
Országosan 50 településen várjuk Nyitott Tanulási Központjainkban az érdeklődőket ingyenes, rövid felnőttképzési programjainkra. A NYITOK szellemiségének jegyében igyekszünk a felnőttképzést innovatív formában megvalósítani, a hasznos ismereteket barátságos hangulatban átadni tanulóinknak.
NYITOK projekt hírek

Óriási az érdeklődés – sokan vesznek részt a Nyitok képzésein

2018. szeptember 4. 13:56
Óriási az érdeklődés a NYITOK program innovatív felnőttképzése iránt. Országszerte már több mint 4000 ember kereste fel a Nyitott Tanulási Központjainkat és jelentkezett informatikai és nyelvi vagy valamelyik Nyitok specifikus képzésre

Már több mint 50 partnerszervezet támogatja az ingyenes és innovatív felnőttképzést

2018. szeptember 4. 13:34
Szervezetünk, a Szövetség az Élten Át Tartó Tanulásért elkötelezett az innovatív felnőttképzés szemléletének terjesztésében. Ennek érdekében országosan már több mint 50 szervezettel kötöttünk stratégiai jellegű együttműködési megállapodást.
NYITOK Közösségi Tér

Vámosi Krisztina - Szekszárd – Angol képzés

2019. január 20. 10:08
Az eddigiekben rengeteg nyelvtanuló program szomorú résztvevőjének tekinthettem magam. Amíg el nem indult a Nyitok részéről a nyelvtanulási lehetőség. Maga az érzet, hogy az angol színesítésére számomra érdekessé és egyben érthetővé tételére fókuszáló, felkészült oktatókkal dolgozhattam, jó érzéssel töltött el. Hozzá kell tennem, hogy itt végre az ügyintézés monotonitásától is megkíméltek és ezt az „emberbarátiságot” köszönöm, mindenkinek ajánlani tudom!

Laczó Nóra Rita – Pápa – Nyitok a világra- Német 1.

2018. december 3. 10:56
A NYITOK remek kezdeményezés, hiszen ingyenessége révén mindenki számára elérhető tudást biztosít. Rugalmas óraszámban, dinamikus oktatással – amely felhasználja a legújabb oktatási technikákat – kis létszámú csoportokban, olyan nyelvtudást biztosít, amivel a hallgató boldogulni tud a mindennapokban. A további haladás lehetőségével rövid idő alatt minden tanulni akaró használható tudásra tesz szert. A megszerzett tudásom felfrissítése miatt jelentkeztem, jó hangulatú órák keretében tanultunk. Az oktató tudása, nyílt személyisége, közvetlensége segített a kezdeti nehézségek leküzdésében. A megkezdett tanfolyamot mindenképp szeretném folytatni!

Mosonyi Melinda-Győr- Nyitok a világra- Angol 2

2018. november 19. 9:13
A tanfolyam létszáma megfelelő a hatékony tanuláshoz, a kis csoportnak köszönhetően mindenki sorra kerül, és erre a tanárnő is nagyon odafigyel. A leadott anyag abszolút a hétköznapi nyelvhasználatara készít fel minket. A tanárnő a kiejtésre és írásra is felkészít minket, emellett rengeteg kiegészítést is kapunk tőle, hogy megértsünk mindent majd az életben. A tanárnő a legjobb választás volt; kedves, mosolygós, türelmes, alapos, figyel mindenkire és a saját tudásunkhoz igazítja a feladatokat.

Kozmáné Konczér Erika-Csurgó- Nyitok a világra- Angol 1.

2018. szeptember 4. 14:22
A tanfolyam rugalmasan lett megszervezve, sajnos a mi beosztásunk nagyon szélsőséges, és ezt mind a szervezők, mind a tanárnő tolerálta. Itt a késői kezdésre gondolok. Az oktatás egy kicsit gyors tempóban haladt, de a tanárnő sokat segített, hogy az elsajátítani kívánt anyagot mi is meg tudjuk tanulni. Továbbra is szeretnénk élni ezzel az ingyenes tanulási lehetőséggel, amit a Nyitok program biztosít.