Kiemelt hírek

50 Nyitott Tanulási Központ országszerte

2018. szeptember 4. 13:19
Országosan 50 településen várjuk Nyitott Tanulási Központjainkban az érdeklődőket ingyenes, rövid felnőttképzési programjainkra. A NYITOK szellemiségének jegyében igyekszünk a felnőttképzést innovatív formában megvalósítani, a hasznos ismereteket barátságos hangulatban átadni tanulóinknak.

GINOP-6.1.4- 16 kódszámú, „NYITOK hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című pályázat nyitókonferencia

2018. július 13. 7:49
2017 november 8-án tartotta a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet vezetésével, a Nemzetgazdasági Minisztériummal alkotott konzorcium a GINOP-6.1.4- 16 kódszámú, „NYITOK hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című pályázat nyitókonferenciáját.
NYITOK projekt hírek

Óriási az érdeklődés – sokan vesznek részt a Nyitok képzésein

2018. szeptember 4. 13:56
Óriási az érdeklődés a NYITOK program innovatív felnőttképzése iránt. Országszerte már több mint 4000 ember kereste fel a Nyitott Tanulási Központjainkat és jelentkezett informatikai és nyelvi vagy valamelyik Nyitok specifikus képzésre

Már több mint 50 partnerszervezet támogatja az ingyenes és innovatív felnőttképzést

2018. szeptember 4. 13:34
Szervezetünk, a Szövetség az Élten Át Tartó Tanulásért elkötelezett az innovatív felnőttképzés szemléletének terjesztésében. Ennek érdekében országosan már több mint 50 szervezettel kötöttünk stratégiai jellegű együttműködési megállapodást.
NYITOK Közösségi Tér

Kozmáné Konczér Erika-Csurgó- Nyitok a világra- Angol 1.

2018. szeptember 4. 14:22
A tanfolyam rugalmasan lett megszervezve, sajnos a mi beosztásunk nagyon szélsőséges, és ezt mind a szervezők, mind a tanárnő tolerálta. Itt a késői kezdésre gondolok. Az oktatás egy kicsit gyors tempóban haladt, de a tanárnő sokat segített, hogy a az elsajátítani kívánt anyagot mi is meg tudjuk tanulni. Továbbra is szeretnénk élni ezzel az ingyenes tanulási lehetőséggel, amit a Nyitott program biztosít.