Kiemelt hírek

Könyvet NYITOK

2019. október 11. 13:02
A Nyitott Tanulási Központ hálózatunk mind az 52 helyszínén a 2019.09.30-2019.10.11 közötti időszakban a gyerekeké volt a főszerep. Mint sokan tudják szeptember 30-án ünnepeltük, „a nagy mesemondónk”, Benedek Elek 160. születésnapját. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy erről méltóképpen meg kell emlékeznünk. A tanulási központjainkban meseolvasó napot tartottunk.

NYITOK Mobil Oktatási Rendszer – bemutatkoznak a vállalkozások tanulási partnerei

2019. augusztus 1. 10:42
A NYITOK programunk legújabb fejlesztésével a vállalkozások mindennapi problémáira kínálunk hatékony megoldást. A NYITOK Mobil Oktatási Rendszerünk házhoz viszi a tudást! A rugalmas képzési struktúra a munkavállalók és a munkáltatók igényeihez egyaránt alkalmazkodik, így lehetőség nyílik közvetlenül a vállalkozások telephelyén megtartani az ingyenes kompetenciafejlesztő programokat.

Debrecen Business Service Centers Kerekasztal találkozó az eMűhelyben

2019. május 29. 13:59
2019. május 27-én a Debrecen Business Service Centers Kerekasztal az eMűhelyben tartotta soron következő találkozóját. Az üzleti szolgáltató szektorban tevékenykedő 7 cég (BT (British Telecommunications), CloudAgents Zrt, Diehl Aviation Hungary Kft., Flowserve Hungary Services Kft., IT Services Hungary Kft., NI Hungary Kft., Transcosmos Kft.) együttműködése azzal a céllal jött létre 2018 januárjában, hogy közösen növeljék az üzleti szolgáltató központok ismertségét és elismertségét a régióban.

Ingyenes képzésben részesítheti munkavállalóit – A NYITOK országos vállalkozói workshop sorozatot indított

2019. május 29. 8:43
Szakmai workshop sorozatot indított a NYITOK, amelynek keretében 52 helyszínen kerül bemutatásra az ingyenes tanulást nyújtó program tartalma, aktualitásai és a jelentkezés menete. A több helyszínen megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a tanulási központok vonzáskörzetében lévő vállalkozások széles körű ismereteket szerezzenek erről a páratlan lehetőségről. A szakmai ismertető prezentációk elhangzása után minden városban lehetőség nyílik egy kerekasztal beszélgetésre is, ahol megválaszolásra kerülnek a vállalkozók által feltett kérdések.

Megnyitotta kapuit a debreceni NYITOK eMűhelyünk, a felnőttek számára kialakított innovatív oktatási élménytér!

2019. május 22. 9:19
A megnyitó eseményen részt vett Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Babos Tímea kétszeres világbajnok, Grand Slam győztes magyar teniszezőnő, a NYITOK program nagykövete, valamint Balázs Ákos, a Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért szervezetünk elnöke, a NYITOK programunk projektmenedzsere.