Tanulásszervező: Bölcs Diána

Bölcs Diána 

E-mail: bolcs.diana@nyitok.hu
Telefon:30 799-3323

 

Bölcs Diána vagyok, 32 éves és Győrben élek. Egy 3,5 éves kislány anyukájaként mozgalmasan, változatosan telnek a mindennapjaim.

Egerben születtem és a gimnáziumi tanulmányaim befejezéséig Egerben is éltem a szüleimmel és 2 testvéremmel. Életemben meghatározó szerepet tölt be a művészetek szeretete, hosszú éveken keresztül táncoltam és zongoráztam. Mindig is nagy figyelemmel fordultam az emberek felé, így már korán körvonalazódott bennem, hogy hivatásomnak segítő szakmát válasszak.

Továbbtanulás céljából érkeztem Győrbe 14 éve és mivel nagyon megszerettem a várost, így a diploma megszerzése után is itt maradtam.
Az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán szereztem szociálpedagógusi, majd gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanári végzettséget. Az alapdiplomám megszerzése után oktatásszervezői állást ajánlottak a Főiskola Neveléstudományi Intézetének Pedagógia Tanszékén, később a másoddiploma megszerzésével oktatói feladatok ellátását is végeztem a Kar Gyógypedagógia Tanszékén. Óraadóként képességfejlesztési tantárgyak oktatása, vizsgáztatása volt a feladatom.

Nagyon  fontosnak tartom az élethosszig tartó tanulást, így nagy örömmel tölt el, hogy részt vehetek a NYITOK programban, hisz ez a projekt az életem két legmeghatározóbb területet ötvözi, úgymint a felnőttekkel való foglalkozást és a segítő tevékenységet.
Bízom benne, hogy munkámmal és szaktudásommal hozzá tudok járulni a projekt sikerességéhez.

 

Tanulási tanácsadó: Karácsony Beáta

E-mail: karacsony.beata@nyitok.hu
Telefon:30/799-3324
Karácsony Beátának hívnak, 33 éves vagyok. Győrben élek párommal és két gyermekemmel, a kisfiam 4,5 éves a kislányom 2 éves múlt. Nyitott, közvetlen személyiségnek tartom magam, aki fontosnak tartja az emberi kapcsolatokat.

Csornán születtem, itt éltem szüleimmel és bátyámmal itt végeztem az általános iskolát. Ezen évek alatt sokat sportoltam, kézilabdáztam és karatéztam. Ennek köszönhetem kitartásomat, fegyelmezettségemet. Másik kedvelt hobbim a tánc, melynek a Pántlika néptáncegyüttes tagjaként hódoltam. A tánc és a zene szeretete a mai napig része életemnek.
Gimnáziumi éveimet Győrben töltöttem és nagyon megkedveltem ezt a várost, így főiskolára is ide jelentkeztem. 2003-ban szereztem szociálpedagógus és művelődésszervező diplomát az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán. Mindig is olyan szakmát szerettem volna, ahol emberekkel vagyok kapcsolatban, hiszen a velük való foglalkozás, a segítségnyújtás fontos számomra.

A főiskola elvégzése után pár évig a fővárosban dolgoztam. Itt kezdtem ismerkedni a grafológiával és többek között bele kóstoltam az önkéntes munkába is. Ekkor ismertem meg páromat, aki Győrben dolgozott és úgy döntöttem szívesen visszaköltözöm a városba, ahol vezető nevelőtanári állást kaptam egy diákotthonban, majd mentálhigiénés munkatársként dolgoztam az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézményben.

Gyermekeim születése, az anyaság új színt hozott az életembe. Tudatos szülőként próbálok pozitív, követendő minta lenni számukra. A lehető legtöbb időt velük töltöm, ha azonban mégis akad egy kis szabadidőm, akkor szívesen olvasok, sportolok vagy elmegyek egy jó koncertre. Az otthon töltött évek rádöbbentettek mennyire fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat, hiszen így könnyebben boldogulunk ebben a gyorsan változó világban.

Győr Tanulási Központ

Győr Győr-Moson-Sopron megye székhelye, a győri kistérség és a Nyugat-Dunántúl régió központja. Magyarország hatodik legnépesebb városa.

Jelentős gazdasági, ipari, vallási, oktatási, kulturális és sportközpont, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Napjainkban a földrajzi elhelyezkedés értéke ismét megnőtt, térségünk három főváros, Bécs, Pozsony és Budapest vonzáskörzetének egymást átfedő metszetében található, Közép-Európa szívében.

Mi is az a Nyitott Tanulási Központ? Egy olyan, oktatástechnikai eszközökkel felszerelt tanulási környezet, ahová bárki betérhet és bekapcsolódhat az igényeinek megfelelő tanulási folyamatba, segítséget kérhet különféle kompetenciák elsajátításához; illetve kérheti önálló tanulási program megszervezését.

A NYITOK győri irodája a Belváros központjában, a sétálóutcától és a Széchenyi tértől is mindösszesen néhány perc sétára, könnyen megközelíthető helyen található. 

Központunk rugalmas, egyéni igényekhez igazított nyitvatartással, képzett tanácsadókkal várja minden hétköznap a képzéseink, szolgáltatásaink iránt érdeklődőket.

A mindennapokban valóban hasznosítható ismereteket adó és mindemellett kellemes légkörű, oldott hangulatú tanfolyamokat speciálisan felkészített trénerek, egyedi igényekhez alakított tanulási programok és egy korszerű oktatóterem (digitális tábla, projektor, modern informatikai eszközök) biztosítja. Tanulótermünkben egyidőben 10-12 fő részére tudunk ingyenes képzéseket tartani.

Sok szeretettel várjuk a tanulni, fejlődni vágyókat. Gyere és nézz be hozzánk!

A NYITOK győri irodájának oktatóterme egyszerre 10 fő számára tud számítógépes-internet hozzáférést biztosítani. A tanulóteremben szintén megtalálható még egy 12 fős tárgyalóasztal, digitális tábla és projektor is.

 

1 2 3 Következő
Baja Tanulási Központ
6500 Baja Árpád tér 1.
Balassagyarmat Tanulási Központ
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 18.
Balatonföldvár Tanulási Központ
8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor u. 9.
Balatonfüred Tanulási Központ
8230 Balatonfüred Arácsi út 2
Békéscsaba Tanulási Központ
5600 Békéscsaba Aulich u. 6.
Békés Tanulási Központ
5630 Békés Piactér 3. I. em.
Budapest IV. kerület Tanulási Központ
1046 Budapest Klauzál u. 10.
Budapest VIII. ker. Tanulási Központ
1084 Budapest Mátyás tér 15.
Cegléd Tanulási Központ
2700 Cegléd Kossuth tér 5/a.
Csurgó Tanulási Központ
8840 Csurgó Baksay Sándor u. 6.
Debrecen-Józsa Tanulási Központ
4225 Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi út 9.
Derecske Tanulási Központ
4130 Derecske Dr. Mustó Sándor u. 19.
Dunavecse Tanulási Központ
6087 Dunavecse Fő út 35.
Eger Tanulási Központ
3300 Eger Bethlen Gábor u. 9. 3. emelet 18.sz. iroda
Gyöngyös Tanulási Központ
3200 Gyöngyös Vármegyeház tér 1.
Győr Tanulási Központ
9022 Győr Czuczor Gergely u. 30.
Hajdúböszörmény Tanulási Központ
4220 Hajdúböszörmény Lévai Márton u. 4.
Hódmezővásárhely Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
Kaposvár Tanulási Központ
7400 Kaposvár Honvéd u. 5.
Kapuvár Tanulási Központ
9330 Kapuvár Győri út 2.
1 2 3 Következő