Tanulásszervező: Rostás Beáta

Rostás Beáta

E-mail: rostas.beata@nyitok.hu
Telefon:30 799-3321


Gyöngyösi születésű vagyok, és pár éves kitérő után jelenleg most is ebben a városban élek. Híve vagyok a folyamatos ismeretszerzésnek, tanulásnak, új tapasztalatok megismerésének, elsajátításának.

Érettségi után pár évet kihagytam a tanulás terén. Fiatalként szórakoztam, utaztam, a munka és tanulás helyett mást tartottam fontosnak.
Ma már ezt bánom, mert máshogy is lehetett volna. Harmincévesen, amikor kislányom megszületett, akkor újra feléledt bennem a vágy, úgy éreztem, hogy igényem van újabb ismeretek megszerzésére.
Gyermek mellett is lehet tanulni – idegen nyelvet (középfokon), számítógép ismereteket elsajátítani, diplomát kézhez kapni, megpróbálni az aktuális, napi munkaerő piaci igényekkel lépést tartani (pályázatírási ismeretek, projectmanagement, legújabb PC ismeretek: szövegszerkesztés, diabemutatók elkészítése), - ha nem is naprakészen, kicsit „lemaradva”, csak érezni szükséges, hogy nekem igényem van rá.
Mindeközben még dolgozni is egy olyan helyen, ahol személyre szabottan segítünk a különböző, különféle élethelyzetbeli problémák megoldásában, áthidalásában.

 

Gyöngyös Tanulási Központ

Tanulási Központunk a város szívében, a Főtér közelében várja a tanulni vágyókat. Segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat, hogy sikeresebbek legyenek a munkakeresésben vagy megtartsák jelenlegi munkahelyüket. Központunkban az oktatás nem a hagyományos iskolai keretek között történik, egyéni igényekhez alkalmazkodva tanulhatnak a hozzánk fordulók.

A munkavállalókon kívül Gyöngyösi és Gyöngyös környéki munkaadók előtt is nyitva áll az ajtónk, akik a dolgozóikat nem egy teljes OKJ-s tanfolyam keretében, hanem speciális részterületen kívánják fejleszteni. Más felnőttoktatási intézményekkel együttműködve képzett tanárokat biztosítunk az ilyen jellegű igények kielégítésére. Gesztorszervezetünkön, a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítványon keresztül pedig a jelenlegi és leendő vállalkozóknak nyújtunk segítséget, hogy sikeresebben működtethessék cégüket.
 
Oktatótermek
Tanulási Központunk két egymásba nyíló teremből áll. A belső teremben tárgyalóasztal található fotelekkel, itt digitális tábla is segíti a oktatást. A bejáratnál lévő teremben van a tanulásszervező íróasztala, körben pedig számítógépasztaloknál használhatják a laptopokat az érdeklődők.

 

Tanulási tanácsadó: Kiss Boglárka


E-mail: kiss.boglarka@nyitok.hu
Telefon: 30 799-3321

1986-ban születtem Gyöngyösön, itt is élek. Érettségim után négy évet töltöttem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, de sajnos később jöttem rá, hogy nem ezzel szeretnék foglalkozni. Szeretetem a csokoládé iránt inspirált arra, hogy beiratkozzak a Budapesti Corvinus Egyetem élelmiszertudományi karára élemiszermérnök szakra. Jelenleg itt vagyok végzős hallgató.

Szabadidőmben lehetőség szerint különböző művészeti kiállításokat látogatok, nagy rajongója vagyok a festészetnek és bár koncertekre nem mindig jutok el, szívesen hallgatok zenét. Természetesen a tanulmányaim miatt sok időt fordítok élelmiszertudományi ismereteim bővítésére, főleg az édesiparral kapcsolatos technológiák, újítások megismerésére. Mivel családom még nincsen, maradék szabadidőmet kisállataimmal töltöm. Mindenki nyitott, segítőkész embernek ismer, így nem nehéz másokkal kapcsolatot kialakítanom. 

Számomra a Nyitok központ az első munkahely, így igyekszem minél több tapasztalatot szerezni. Úgy érzem ez egy kiváló lehetőség számomra, hogy embereket ismerhessek meg, miközben boldogulásukat, ismereteik bővítését segíthetem.

1 2 3 Következő
Baja Tanulási Központ
6500 Baja Árpád tér 1.
Balassagyarmat Tanulási Központ
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 18.
Balatonföldvár Tanulási Központ
8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor u. 9.
Balatonfüred Tanulási Központ
8230 Balatonfüred Arácsi út 2
Békéscsaba Tanulási Központ
5600 Békéscsaba Aulich u. 6.
Békés Tanulási Központ
5630 Békés Piactér 3. I. em.
Budapest IV. kerület Tanulási Központ
1046 Budapest Klauzál u. 10.
Budapest VIII. ker. Tanulási Központ
1084 Budapest Mátyás tér 15.
Cegléd Tanulási Központ
2700 Cegléd Kossuth tér 5/a.
Csurgó Tanulási Központ
8840 Csurgó Baksay Sándor u. 6.
Debrecen-Józsa Tanulási Központ
4225 Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi út 9.
Derecske Tanulási Központ
4130 Derecske Dr. Mustó Sándor u. 19.
Dunavecse Tanulási Központ
6087 Dunavecse Fő út 35.
Eger Tanulási Központ
3300 Eger Bethlen Gábor u. 9. 3. emelet 18.sz. iroda
Gyöngyös Tanulási Központ
3200 Gyöngyös Vármegyeház tér 1.
Győr Tanulási Központ
9022 Győr Czuczor Gergely u. 30.
Hajdúböszörmény Tanulási Központ
4220 Hajdúböszörmény Lévai Márton u. 4.
Hódmezővásárhely Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
Kaposvár Tanulási Központ
7400 Kaposvár Honvéd u. 5.
Kapuvár Tanulási Központ
9330 Kapuvár Győri út 2.
1 2 3 Következő