Tanulásszervező - Hajnal Máté

E-mail: hajnal.mate@nyitok.hu

Telefon: 30 799-2291

Hajnal Máté vagyok, polgári építésű kis városunkban Balassagyarmaton születtem 1990-ben.

Gimnáziumi éveimet a Szent Györgyi Albert Gimnáziumban töltöttem, majd tanulmányaimat a Szent István Egyetem Andragógia szakán Munkavállalási tanácsadó szakirányon folytattam tovább.

Diplomamunkámat a nők és férfiak között fennálló munkaerő-piaci különbségekről, és nehézségeikről írtam. Tanulmányaim során képet kaptam arról, hogy milyen problémákkal találják szembe magukat az emberek az elsődleges munkaerőpiacon. Továbbá tisztában vagyok vele, hogy milyen jelentőséggel bír az élethosszig tartó tanulás fogalma a mindennapjainkban.

2012-ben úgy döntöttem, hogy Emberi erőforrás tanácsadó szakon továbbfejlesztem szakmai tudásom.

Jelenleg is Balassagyarmaton élek, és nagyon fontos számomra, hogy hozzájáruljak a térségünkben élő emberek elhelyezkedési esélyeinek növeléséhez, amelyet nagyban előmozdíthatnak a Nyitok tanulási programjai.

Bízom benne, hogy szakmai tudásommal, elhivatottságommal, továbbá lelkesedésemmel hozzá tudok járulni a program sikerességéhez, ezáltal a térségben élők elhelyezkedési esélyeinek növeléséhez.

Tanulási tanácsadó: Dorogi Zsuzsanna

E-mail:dorogi.zsuzsanna@nyitok.hu 
Telefon:30 799-2292

Dorogi Zsuzsanna vagyok, 1980-ban születtem Balassagyarmaton. Jelenleg itt is élek, egy leány gyermek boldog édesanyja vagyok.

Középiskolai tanulmányaimat itt Balassagyarmaton a Szent-Györgyi Albert Gimnázium-és Szakközépiskolában végeztem, majd Miskolcon folytattam a Rendészeti Szakközépiskolában.

Az iskolák után Budapestre kerültem, ott is éltem és dolgoztam több mint 5 éven át. Itt különböző munkaterületeken szereztem tapasztalatot, rengeteg különböző életkorú és beállítottságú emberrel találkoztam és beszélgettem a munkáim során, ami, úgy érzem, most hasznomra válik itt a balassagyarmati tanulási központ munkatársaként.

Remélem, hogy empátiámmal, szorgalmammal, segítőkészségemmel, vidám mosolygós és jókedvű természetemmel hasznára lehetek a tanulási központ munkatársain túl azoknak az embereknek is, akik hozzánk kérdéssel, érdeklődéssel, problémával fordulnak, szeretnének a különböző tanfolyamokon részt venni egyéni készségeiket, kompetenciáikat és életvitelüket figyelembe véve - akár új ismereteket szerezni, képezni magukat valamilyen új területen, akár meglévő tudásukat szeretnék feleleveníteni vagy kiegészíteni mind gyakorlatban mind elméletben.

Remélem, hogy ebben nagy segítségükre lehetünk, akár csak könnyebbé téve ezzel mindennapjaikat, de nem feledkezve meg jövőjükről, új utakat nyitva életminőségük javításához.

Balassagyarmat Tanulási Központ

Iroda bemutatása
A balassagyarmati NYITOK irodánk a város szívében helyezkedik el. Könnyen megközelíthető mind gyalog, kerékpárral vagy gépkocsival.

Az iroda kedvező adottságait erősíti a szomszédos liget,  de a nyitottságot biztosítja a közvetlen illetve közeli intézmények elhelyezkedése: az iroda a projektek házában található, szemben a bíróság épületével. 200 m-es körzetben polgármesteri hivatal, munkaügyi központ, földhivatal, 3 templom, általános iskola és két középiskola, valamint a városi rendőrkapitányság épülete helyezkedik el.  Az iroda az ügyintézés bármely pontjához segítséget tud nyújtani, hogy senki ne vesszen el az adminisztráció útvesztőjében.

Termek bemutatása
Irodánkban 10 személyes tárgyalóasztal várja az érdeklődőket, és biztosít lehetőséget a kiscsoportos tanulásra, ahol digitális tábla és az ehhez tartozó eszközök állnak rendelkezésre.

Tantermünk digitális felszereltsége magas színvonalú, amely egyszerre 10 fő számára nyújt lehetőséget a minőségi tanulásra és/vagy elektronikus hozzáférésre. A készségek elsajátításához rendelkezünk számítógépekkel és nyomtatókkal.

Szeretettel várunk mindenkit, aki tájékozódni szeretne, vagy tudását bővítené, de azt is, aki megerősítést vár abban, hogy tudása naprakész. Az élet bármely aprónak tűnő problémáját barátságos környezetben segítünk megoldani, ha tudomást szerzünk róla – nyitottak vagyunk majdnem bármilyen gond megoldására!

 

1 2 3 Következő
Baja Tanulási Központ
6500 Baja Árpád tér 1.
Balassagyarmat Tanulási Központ
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 18.
Balatonföldvár Tanulási Központ
8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor u. 9.
Balatonfüred Tanulási Központ
8230 Balatonfüred Arácsi út 2
Békéscsaba Tanulási Központ
5600 Békéscsaba Aulich u. 6.
Békés Tanulási Központ
5630 Békés Piactér 3. I. em.
Budapest IV. kerület Tanulási Központ
1046 Budapest Klauzál u. 10.
Budapest VIII. ker. Tanulási Központ
1084 Budapest Mátyás tér 15.
Cegléd Tanulási Központ
2700 Cegléd Kossuth tér 5/a.
Csurgó Tanulási Központ
8840 Csurgó Baksay Sándor u. 6.
Debrecen-Józsa Tanulási Központ
4225 Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi út 9.
Derecske Tanulási Központ
4130 Derecske Dr. Mustó Sándor u. 19.
Dunavecse Tanulási Központ
6087 Dunavecse Fő út 35.
Eger Tanulási Központ
3300 Eger Bethlen Gábor u. 9. 3. emelet 18.sz. iroda
Gyöngyös Tanulási Központ
3200 Gyöngyös Vármegyeház tér 1.
Győr Tanulási Központ
9022 Győr Czuczor Gergely u. 30.
Hajdúböszörmény Tanulási Központ
4220 Hajdúböszörmény Lévai Márton u. 4.
Hódmezővásárhely Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
Kaposvár Tanulási Központ
7400 Kaposvár Honvéd u. 5.
Kapuvár Tanulási Központ
9330 Kapuvár Győri út 2.
1 2 3 Következő