Tanulásszervező: Csáki Dóra

Csáki Dóra

E-mail: csaki.dora@nyitok.hu
Telefon:30 799-3309

 

Csáki Dóra vagyok, a NYITOK csurgói tanulási központjának munkatársa.

Andragógia szakon szereztem végzettséget 2011-ben a Kaposvári Egyetemen. Több külföldi és hazai tréningen vettem részt. Felnőttképzési szervezőként a területi, iskolázottsági hátrányos helyzetek leküzdésében kulcsfontosságúnak tartom a folyamatos fejlődést, a tanulást.

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért civil egyesület fő célja, hogy ezt a lehetőséget elérhetővé tegye az ország ötven településén és azok térségében. A képzési programjai támogatják a munkaerőpiaci hatékonyságot.

A résztvevők a felnőttképzés korszerű módszerinek segítségével szerezhetnek jól hasznosítható, gyakorlati és elméleti ismereteket, felfrissíthetik tudásukat. A képzések a munkavállalók és a munkát keresők számára a meglévő készségeik, kompetenciáik fejlesztését, bővítését teszik lehetővé, új utakat nyitva ez által az életminőségük javításához.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Tanulási tanácsadó: Tóth László

Tóth László

E-mail: toth.laszlo@nyitok.hu
Telefon:30 799-3314


1984-ben születtem Nagyatádon. Édesanyám varrónő és tejipari munkás, édesapám lakatos, hegesztő és nehéz-és mezőgazdasági gépszerelő. Három öcsém van, Ők 27, 22, és 16 évesek.
Átlagosnak mondható gyermekkorom volt, szakkörökre, néptáncra jártam, és 7 éves koromtól a gimnázium 11. évfolyamáig folyamatosan fociztam.

16 éves koromban a nyarat Siófokon töltöttem. Először egy hotelben dolgoztam pincérként, majd egy teniszpályán kezdtem el dolgozni. Ezután egy Csurgóhoz közeli, horgász falu kastélyszállójában lettem felszolgáló, ahol nem csak nyáron, hanem hétvégenként is dolgoztam.

2005-ben édesanyánk, 2006-ban pedig édesapánk is elhunyt. Ezt követően én lettem az akkor még két kiskorú öcsém gyámja és nevelőszülője. Időközben egyikük már felcseperedett, a legkisebb pedig idén kezdte a középiskolát.

2008-ban kerültem a Városi Könyvtárhoz, amikor az Informatikai és Könyvbarát Egyesület által működtetett Teleházban kezdtem dolgozni, melynek a könyvtár ad helyet.  Másfél évig dolgoztam a Teleházban, majd vagy valamilyen pályázat vagy közcélú foglalkoztatás keretén belül dolgoztam a Városi Könyvtárban. Jelenleg 4 órás részmunkaidős szerződésem van, és segéd könyvtárosként dolgozok, de részt vettem a könyvtár állományának digitalizálásában, és tartottam informatikai tanfolyamokat is.

Alapvetően türelmes, kommunikatív, nyitott, széles érdeklődési körű embernek tartom magam. Két öcsémmel, egyikük barátnőjével és 2 kutyával osztozom az otthonunkon. Hobbijaim a zenehallgatás, filmnézés, rajzolás, foci, úszás, fotózás.

 

Csurgó Tanulási Központ


A NYITOK hálózat Csurgói Tanulási Központja a járás központjában, a csurgói Város Könyvtár épületében működik.

Elsősorban a városban és térségben élők számára biztosítja az élethosszig tartó tanulás lehetőségét szervezett tanfolyamok, képzések, tanulási programok segítségével. A képzések során alkalmazott módszerek a munkaerőpiacon hasznos kompetenciákat, készségeket fejlesztenek, hozzájárulva a hátrányos helyzetű településeken élők foglalkoztatási esélyeinek növeléséhez.

A könyvtárban  kialakított tanulási térben jó minőségű audiovizuális eszközök  kerültek beszerzésre.  Lehetőség van a legújabb technikák felhasználására, interaktív tábla, hordozható számítógépek  segítik az oktatást. A résztvevők számára minden feltétel adott a kellemes és hatékony tanuláshoz.

 

1 2 3 Következő
Baja Tanulási Központ
6500 Baja Árpád tér 1.
Balassagyarmat Tanulási Központ
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 18.
Balatonföldvár Tanulási Központ
8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor u. 9.
Balatonfüred Tanulási Központ
8230 Balatonfüred Arácsi út 2
Békéscsaba Tanulási Központ
5600 Békéscsaba Aulich u. 6.
Békés Tanulási Központ
5630 Békés Piactér 3. I. em.
Budapest IV. kerület Tanulási Központ
1046 Budapest Klauzál u. 10.
Budapest VIII. ker. Tanulási Központ
1084 Budapest Mátyás tér 15.
Cegléd Tanulási Központ
2700 Cegléd Kossuth tér 5/a.
Csurgó Tanulási Központ
8840 Csurgó Baksay Sándor u. 6.
Debrecen-Józsa Tanulási Központ
4225 Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi út 9.
Derecske Tanulási Központ
4130 Derecske Dr. Mustó Sándor u. 19.
Dunavecse Tanulási Központ
6087 Dunavecse Fő út 35.
Eger Tanulási Központ
3300 Eger Bethlen Gábor u. 9. 3. emelet 18.sz. iroda
Gyöngyös Tanulási Központ
3200 Gyöngyös Vármegyeház tér 1.
Győr Tanulási Központ
9022 Győr Czuczor Gergely u. 30.
Hajdúböszörmény Tanulási Központ
4220 Hajdúböszörmény Lévai Márton u. 4.
Hódmezővásárhely Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
Kaposvár Tanulási Központ
7400 Kaposvár Honvéd u. 5.
Kapuvár Tanulási Központ
9330 Kapuvár Győri út 2.
1 2 3 Következő