Tanulásszervező: Koczor Tamás

Koczor Tamás

Email:koczor.tamas@nyitok.hu
Telefon:30 799-2295

Balatonfüredi lakos vagyok, 1976-ban születtem. Nagyszüleim falun éltek és gazdálkodtak, anyám tanárként ment nyugdíjba, apám és húgom borászként dolgozik.
Gimnáziumi tanulmányaimat Budapesten a Baár-Madas Budapesti Református Gimnáziumban és a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnáziumban végeztem, majd a szegedi József Attila Tudomány Egyetemen szereztem médiainformatika és intézményi kommunikáció diplomát.
2013-ban egy aranykalászos gazda tanfolyam elvégzésével mezőgazdasági középfokú képzettségre is szert tettem. Elsősorban tolmácsként, újságíróként, lapszerkesztőként szereztem munkatapasztalatot, illetve az elmúlt években a mezőgazdaságba is belekóstoltam.

Szeretem a füredi savanyúvizet, a Hatlépcsősben a velőspirítóst, a tejfölös bablevest és a pacalcsorbát. Macskákat tartok, de a kutyákkal sincs bajom, és lehet, hogy pár tyúkot és nyulat is beszerzek a jövőben.
Ha lehet, itthon nyaralok vagy Erdélyben, mert nekem a Balaton a riviéra és a brassói Cenk a Himalája. Szeretem a jó könyveket, Bud Spencer és Terence Hill filmjeit, a vitorlázórepülést, a zene minden válfaját. Szeretem Füredet és környékét, ezért szeretném, ha Almáditól Zánkáig, Lovastól Vöröstóig az emberek boldogulnának, a megélhetésük biztos lenne.

A füredi tanulási központ munkatársaként ezért dolgozom, és remélem, hogy mindenkinek hasznára lehetünk, aki hozzánk kérdéssel, problémával, képzési igénnyel betér. Szerintem nagyon sokan vannak, akik új dolgokat akarnak tanulni, legyen az egy másik szakma, egy nyelv, egy kézműves hobbi vagy akár a Balaton-felvidék története, földrajza.

Kolléganőmmel, Vörösmarty Évával várunk mindenkit, akiben felébred a tudásvágy és képezni akarja magát valamilyen új területen. Bármilyen területen. Azokat is várjuk, akik meglévő tudásukat, szakismereteiket akarják felfrissíteni, kiegészíteni. Sosem késő elkezdeni.

 

 

 

Tanulási tanácsadó: Gaálné Vörösmarty Éva

Gaálné Vörösmarty Éva

E-mail:vorosmarty.eva@nyitok.hu
Telefon:30 799-2296

Gaálné Vörösmarty Éva vagyok, 45 éves. Alsóörsön élek, Balatonfüredtől 10 km-re, egy 19 éves lányom van.

Nagyon szeretek ezen a vidéken élni, születésem óta tartózkodom itt. A Balaton melletti lét meghatározó számomra. Igyekeztem munkahelykeresés szempontjából is olyan lehetőségeket megtalálni magamnak, amelyek lehetővé teszik a helyben maradást.

Nyitott vagyok az új ismeretek megszerzésére is, ami a feladatok elvégzéséhez szükségesek. Legfontosabb számomra kapcsolataimban a megbízhatóság és az őszinte egyenes beszéd. Ezt tudom nyújtani és elvárom magam felé is.

Nagyon szeretem a természetet, szeretek utazni, ha lehetőségem van rá. Szívesen veszek részt kulturális rendezvényeken, melyre nagyon sok lehetőségem  van, hiszen Balatonfüreden és a környékbeli településeken igazi közösségi életet élek. A balatonparti turizmus kiszolgálása miatt is a térség bővelkedik  rendezvények kínálatában. Szeretem a zenét, szeretek sportolni amatőr szinten, kerékpározni a Balaton körül. A nyelvtanulás folyamatosan jelen van az életemben.

Pozitív gondolkodású ember vagyok, az életem során jelentkező szituációkat megoldásra váró feladatként és nem problémaként kezelem.

 

Balatonfüred Tanulási Központ

Céljaink, tevékenységünk

A Tanulási Központ helyi igényekre szabott ingyenes képzéseket szervez és tart álláskeresőknek, dolgozóknak és a munkaadóknak azzal a céllal, hogy az álláskeresők elhelyezkedhessenek, a kistérség foglalkoztatottsági mutatói javuljanak, a munkavállalók nagyobb biztonsággal tarthassák meg állásukat és emelkedjen a foglalkoztatói kultúra szintje. Emellett díjmentes tanácsadással segítünk mindenkit, aki álláskeresési problémákkal, tanulási szándékkal fordul hozzánk és igyekszünk személyre szabott megoldást keresni igényeikre.

Célunk, hogy képzéseinken a munkát keresők és már dolgozók fejleszthessék ismereteiket és kompetenciáikat annak érdekében, hogy könnyebben helyezkedjenek el, megtalálják a számukra megfelelő állást vagy már meglévő állásukban fejlődhessenek, és azt hosszú távon megtarthassák. A munkaadókat abban szeretnénk segíteni, megtalálhassák a számunkra ideális munkaerőt, meglévő dolgozóik képességeit a legjobban aknázhassák ki, és helyes foglalkoztatói hozzáállással hosszú távon is kölcsönös megelégedéssel dolgozhassanak együtt munkavállalóikkal.

Fontos számunkra, hogy segítségünkkel a kistérség lakói képesek legyenek saját településükön maradva érvényesülni, és átlássák, hogy a Balatonfüred és a környező települések jövője az összefogásban, az összehangolt együttműködésben rejlik. Abban hiszünk, hogy kistérségért és saját boldogulásukért az emberek legtöbbet saját lakóhelyükön tehetik. Az önbizalmat, vállalkozó szellemet igyekszünk fejleszteni, és támogatást nyújtunk a hozzánk fordulóknak, hogy megtalálják azokat az anyagi és szellemi forrásokat, amikre alapozva sikeres munkavállalók lehetnek vagy éppen vállalkozást indíthatnak, és később akár már mint munkaadók léphessenek fel.

A képzések helye 
A balatonfüredi NYITOK Tanulási Központ könnyen megközelíthető helyen található a város központjában, a katolikus „Vörös” templom és városháza közvetlen szomszédságban. A helyi és helyközi buszjáratok egyaránt megállnak a körülbelül 100 méterre található Közösségi Ház előtt, illetve a szomszédos Vásárcsarnok mellett autóval is lehet parkolni.
A füredi Tanulási Központ közepes méretű csoportos képzésekre alkalmas. A hét öt napján hétfőtől péntekig reggel nyolctól délután fél ötig tartunk nyitva, és korszerű számítógépekkel, oktatási eszközökkel, ingyenes internet kapcsolódási lehetőséggel várunk mindenkit, aki fejlődni, tanulni szeretne, és jövőjét saját kezébe akarja venni.

 

1 2 3 Következő
Baja Tanulási Központ
6500 Baja Árpád tér 1.
Balassagyarmat Tanulási Központ
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 18.
Balatonföldvár Tanulási Központ
8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor u. 9.
Balatonfüred Tanulási Központ
8230 Balatonfüred Arácsi út 2
Békéscsaba Tanulási Központ
5600 Békéscsaba Aulich u. 6.
Békés Tanulási Központ
5630 Békés Piactér 3. I. em.
Budapest IV. kerület Tanulási Központ
1046 Budapest Klauzál u. 10.
Budapest VIII. ker. Tanulási Központ
1084 Budapest Mátyás tér 15.
Cegléd Tanulási Központ
2700 Cegléd Kossuth tér 5/a.
Csurgó Tanulási Központ
8840 Csurgó Baksay Sándor u. 6.
Debrecen-Józsa Tanulási Központ
4225 Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi út 9.
Derecske Tanulási Központ
4130 Derecske Dr. Mustó Sándor u. 19.
Dunavecse Tanulási Központ
6087 Dunavecse Fő út 35.
Eger Tanulási Központ
3300 Eger Bethlen Gábor u. 9. 3. emelet 18.sz. iroda
Gyöngyös Tanulási Központ
3200 Gyöngyös Vármegyeház tér 1.
Győr Tanulási Központ
9022 Győr Czuczor Gergely u. 30.
Hajdúböszörmény Tanulási Központ
4220 Hajdúböszörmény Lévai Márton u. 4.
Hódmezővásárhely Tanulási Központ
6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
Kaposvár Tanulási Központ
7400 Kaposvár Honvéd u. 5.
Kapuvár Tanulási Központ
9330 Kapuvár Győri út 2.
1 2 3 Következő