Földi Csaba, pénzügyi vezető

Földi Csaba vagyok, a Nyitok projekt pénzügyi vezetője. Végzettségemet tekintve közgazdász, okleveles könyvvizsgáló és rendelkezem adószakértői igazolvánnyal. Az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség gazdaságfejlesztési és humánerőforrás fejlesztési szakértője vagyok. Szakmai pályafutásom alatt dolgoztam a versenyszférában és a nonprofit területen egyaránt. Foglalkoztam könyveléssel, könyvvizsgálattal, gazdasági tanácsadással, szervezetfejlesztéssel, pályázatírással és azok menedzselésével. Az elmúlt években több európai uniós és más projekt pénzügyi vezetője voltam. 

2009 óta dolgozom a Szövetséggel, különböző feladatokat láttam el a gazdasági és adminisztrációs területen a szervezet működése során. Közreműködtem a Szövetség ez idő alatt megvalósított projektjeiben. Megvalósítója voltam és végigkísértem a Nyitok projekt előzményeként a Norvég Alap támogatásával lebonyolított Tanulási Partnerségek Kezdeményezése projekt pénzügyi és adminisztrációs tevékenységét. 2012-ben részt vettem a Nyitok projekt tervezésében, pályázati előkészítésében. 

A Nyitok projekt pénzügyi vezetőjeként tervezem, szervezem és felügyelem a projekt teljes pénzügyi és adminisztrációs tevékenységét. Feladataim közé tartozik a projekt költségvetésének, likviditásának, kifizetési igényléseinek a tervezése, a bérszámfejtési, könyvelési feladatok felügyelete. Továbbá irányítom és szervezem a projekt adminisztrációval foglalkozó kollégák munkáját, egyeztetek a projekt külső megvalósítóival, együttműködök a projekt jogi és közbeszerzési tanácsadójával, kapcsolatot tartok a Közreműködő Szervezettel és az Irányító Hatósággal, valamint részt veszek a projektmenedzsment egyéb feladataiban is.

Elérhetőségem:  1/399-07-62 projektmenedzsment@nyitok.hu