Újabb híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz!

Minden idők eddigi legsikeresebb magyar teniszezője, Babos Tími örömmel vállalta a NYITOK nagyköveti szerepét. Timi kitartása és akaratereje példamutató, legendás sportsikereihez elengedhetetlennek tartja, hogy a fizikai mellett mentálisan is felkészült legyen. Nagykövetünk a NYITOK szemléletét az élet minden területén kulcsfontosságúnak tartja, ezért szívesen népszerűsíti az ingyenes, egész életen át tartó tanulás lehetőségét. Tekintsétek meg Babos Timivel készült ÉnNyitok kampány kisfilmünket!

Részletes információ

Újabb híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz!

NYITOK nagykövetünk, Wolf Kati a magyar zenei világ egyik legismertebb női előadója. Szakmájában óriási sikereket ér el, amit nagyban köszönhet szemléletének, miszerint mindig lehet újat tanulni! Éppen ezért örömmel csatlakozott az ÉnNyitok kampányunkhoz! Kati szerint a tudás a legjobb befektetés, és elismerésre méltónak tartja, ha felnőttként szeretne valaki tanulni. Tarts NYITOK nagykövetünkkel, aki betekintést nyújt az Esztergomi Tanulási Központunk életébe:

Részletes információ

Újabb híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz!

NYITOK nagykövetünk, Szente Vajk szerint az önfejlesztésnek és az új ismeretek szerzésének nem szabad véget érnie az iskola befejeztével. Nagykövetünk szakmai tudását folyamatosan fejleszti, hiszen színészként, színházi szerzőként és rendezőként is helyt áll. Ezért is csatlakozott a NYITOK kampányához, annak érdekében, hogy a NYITOK hálózat által nyújtott lehetőség minél szélesebb körben legyen elérhető. Tartsatok Szente Vajkkal és pillantsatok be a kecskeméti Tanulási Központ életébe:

Részletes információ

Elindult az ÉnNyitok kampány!

5 népszerű híresség csatlakozott az ÉnNyitok kampányhoz! Wolf Kati, Babos Tímea, Zsédenyi Adrienn, Győrfi Pál és Szente Vajk vállalták, hogy NYITOK nagykövetként segítenek meghonosítani és népszerűsíteni hazánkban az általunk képviselt innovatív felnőttképzést, amelynek keretében barátságos környezetben, az ország 52 helyszínén, kötetlen és szerethető formában ingyen biztosítunk rövid képzéseket a 16 - 64 év közti személyeknek.

Részletes információ

Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.”

Babos Tímea: „Nagyon fontosnak tartom a tanulást és a Nyitok kampányt is.” Minden idők eddigi legsikeresebb magyar teniszezőjével készített interjút a Marie Claire. Babos Tímea a számára fontos ügyek közt említi a NYITOK projektet. A teljes cikk ide kattintva olvasható

Részletes információ