Környezeti fenntarthatóság, esélyegyenlőség, csoportmunka a 8. regionális találkozón

2014 novemberében rendeztük meg a 8. regionális találkozót a Nyitott Tanulási Központok tanulásszervezőinek és tanulási tanácsadóinak. A Nyitott Tanulási Központok munkatársai Debrecenben, Budapesten és Balatonfüreden kaptak tájékoztatást Balázs Ákos projektmenedzsertől és Lénárd Gábor szakmai vezetőtől a projekt lezárásához kapcsolódó feladatokról és teendőkről, valamint a program jelenlegi állásáról.

Részletes információ

Zsákot NYITOK – országos önkéntes szemétszedő nap

Szervezetünk 2014. szeptember 25-én minden Tanulási Központ és Regionális Iroda részvételével országosan mintegy 53 helyszínen „ZSÁKOT NYITOK” szemétszedési napot szervez az önkéntes gondnokság jegyében.

Részletes információ

Közel 700 követő a Facebookon

A legnagyobb közösségi portálon is találkozhat Velünk!

Részletes információ

Csoportmunka mentori irányítással

A Nyitott Tanulási Központok tanulásszervező és tanulási tanácsadó munkatársainak Debrecenben, Budapesten és Balatonfüreden rendeztük meg programunk 6. regionális találkozóját júniusban.

Részletes információ

Integrált szervezetirányítási rendszer segíti a NYITOK Hálózat összehangolt munkáját

A NYITOK igényeihez alkalmazkodó, folyamatosan fejlesztés alatt álló szervezetirányítási rendszer (BINEX) támogatja a projekt munkatársait a feladatok elvégzésében. Az ország bármely pontjáról elérhető felület alkalmas a projekt folyamatainak teljes körű online követésére.

Részletes információ

Kövessen minket a Facebookon!

A legnagyobb közösségi portálon is találkozhat most már a NYITOK programmal. A Facebookon megtekintheti, a NYITOK projekt reklámfilmjeit, illetve a nagysikerű NYITOK dalt is. Továbbá érdekes híreket, információkat találhat a projektről, a Nyitott Tanulási Központok működéséről és életéről.

Részletes információ

Angol nyelven is elérhető honlapunk

Elkészült a nyitok.hu weboldal angol verziója, így most már a külföldről érdeklődők is megtekinthetik a honlapot, megismerkedhetnek a NYITOK programmal.

Részletes információ

Akadálymentes felület a weboldalon

A vakok és gyengénlátó személyek számára már elérhető a www.nyitok.hu weboldalunk is.

Részletes információ

Elkészült az 1000. NYITOK Tanúsítvány

2014. március 24-én kiállításra került az 1000. NYITOK Tanúsítvány is. Így már több mint 1000-en fejeztek be sikeresen tanulási programot a NYITOK projekt keretében.

Részletes információ

Interaktív rendszerek a NYITOK szolgálatában

Az interaktív megoldások alkalmazása magában hordozza az egymástól nagy távolságra lévő tanulóink, közösségek és munkatársaink élőben (hang, kép, tartalom és kétirányú interakció) történő teljes körű együttműködését utazási költségráfordítás nélkül.

Részletes információ

NYITOK 300

Márciusban elindult a 300-ik képzés a NYITOK programban. A Szekszárdi Tanulási Központban 12 fő kezdte meg az angol nyelv elsajátítását.

Részletes információ

10 innovatív tanulási program

Elérhetővé vált további 10 tanulási program a NYITOK Tanulási Központjaiban. A mindennapok során hasznosítható tudás ingyenesen sajátítható el az ország 50 helyszínén.

Részletes információ

Szakmai képzés a munkatársaknak

A NYITOK 50 tanulásszervezője és 50 tanulási tanácsadója 2014. március elejétől szakmai képzéseken vesznek részt, annak érdekében, hogy a Nyitott Tanulási Központokba betérőknek teljes körű információval szolgálhassanak a 4 akkreditált és 10, a NYITOK programra kifejlesztett tanulási programról.

Részletes információ

Partnerség építés, tanulási programok szervezése

2014. februárjában megrendeztük az ötödik regionális találkozót a Nyitott Tanulási Központok tanulásszervezőinek és tanulási tanácsadóinak.

Részletes információ

Regionális találkozók a nyitással kapcsolatos feladatok jegyében

Október közepén 3 regionális találkozót rendeztünk a tanulásszervezőknek és tanulási tanácsadóknak országosan.

Részletes információ

Szakmai fórum a gesztor szervezeteknek

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Tükörtermében megtörtént a gesztor szervezetek tájékoztatására tartott szakmai fórum.

Részletes információ

Gesztortalálkozó a NYITOK partnerszervezeteinek

A NYITOK programmal együttműködő gesztor szervezetek számára szakmai találkozó lesz szeptember 30-án az Emberi Erőforrások Minisztériumának Tükörtermében.

Részletes információ

Élménybeszámoló egy tanulásszervező szemével

Augusztus végétől kezdődően a NYITOK tanulásszervezői és tanulási tanácsadói szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a Nyitott Tanulási Központok működéséhez szükséges hasznos információkat és gyakorlati tanácsokat szerezhetnek. Személyes tapasztalatairól Vincze Virág, a Székesfehérvári Tanulási Központ tanulásszervezője mesélt.

Részletes információ

Gyakorlati tréningen készülnek a nyitásra

A NYITOK 50 tanulásszervezője és 50 tanulási tanácsadója augusztus végétől szakmai képzéseken vesznek részt, annak érdekében, hogy a Nyitott Tanulási Központokba betérőknek teljes körű információval szolgálhassanak az ősztől induló képzésekről.

Részletes információ

Újabb továbbképzés a NYITOK munkatársainak

Júniusban ismét 3 regionális találkozót rendeztünk a Nyitott Tanulási Központok tanulásszervezőinek és tanulási tanácsadóinak.

Részletes információ
Találatok: 1 - 20