Megjelent a digitális szakadék csökkentését támogató felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális szakadék csökkentése” című (GINOP-6.1.2-15 kódszámú) kiemelt projekt felhívás.

Részletes információ

Szövetség részvétele a MANORKA-programban

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet 2013-ban a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) felkérésére csatlakozott a MANORKA-„Önkormányzati kapacitás-építés norvég‐magyar együttműködéssel” című projekthez.

Részletes információ

NYITOK program folytatása a jövőben

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális szakadék csökkentése” című (GINOP-6.1.2-15 kódszámú) kiemelt projekt felhívásban is nevesítve lettek a NYITOK Központok, mint a felnőtt kompetenciafejlesztés lehetséges helyszínei.

Részletes információ

Kulturális közfoglalkoztatás a Nyitott Tanulási Központokban

A Belügyminisztérium döntése alapján a Nemzeti Művelődési Intézet az Emberi Erőforrások Minisztériuma háttérszervezeteként 2015. március 1-jétől újra elindította a Kulturális Közfoglalkoztatási Programot.

Részletes információ

Sikeresen zárult a NYITOK projekt

2015. január 14-én, Budapesten került megrendezésre a sikeres NYITOK projekt zárórendezvénye a Danubius Hotel Helia rendezvénytermében. Az eseményen Balázs Ákos, projektmenedzser és Lénárd Gábor, szakmai vezető programzáró- és értékelő beszédei, valamint Varjú Lajos szakmai mentor előadása mellett, kollégáink mutattak be a Nyitott Tanulási Központokban megvalósult jógyakorlatokat.

Részletes információ

Csatlakozzon Ön is a Cipősdoboz akcióhoz!

2014-ben a NYITOK program is csatlakozott az évek óta sikeresen működő Cipősdoboz Akcióhoz. A kezdeményezés célja, hogy minél több rászoruló kisgyermek kaphasson ajándékcsomagot karácsonykor.

Részletes információ

Adjon vért a NYITOK-ban!

Véradást szervezünk több Nyitott Tanulási Központunkban is 2014 novemberében és decemberében. Célunk, hogy a Magyar Vöröskereszttel együttműködve minél több embert biztassunk az önkéntes véradásra.

Részletes információ

Zsákot nyitottak önkénteseink

Az ország 53 pontján nagyon sok önkéntes csatlakozott szemétszedési akciónkhoz. Nyitott Tanulási Központjaink, Regionális irodáink munkatársai és önkéntesek, együttesen szedték a szemetet 2014.09.25-én a NYITOK projekt által szervezett „Zsákot Nyitok” akció keretein belül.

Részletes információ

Már több mint 6.000-en fejeztek be sikeresen képzést a NYITOK programban

Országosan a Nyitott Tanulási Központok Hálózata a mai napig több mint 20 000 olyan érdeklődőt regisztrált, akik a Központok valamilyen szolgáltatását már igénybe vették, több mint 10000 embert vont be a tanulási programjaiba, akik közül már 6000-en sikeresen befejezték a tanulmányaikat, melyről tanúsítványt kaptak.

Részletes információ

Gratulálunk az 1000. sikeresen végzett résztvevőnek!

Az 1000. tanúsítványt 2014. június 19- én, Tatán ünnepélyes keretek között adta át Valcz Nikolettának Lénárd Gábor, a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet szakmai vezetője. Valcz Nikoletta emellett átvehette a T-Systems Magyarország Zrt. ajándékát is, egy táblagépet, amelyet a cég kifejezetten erre az alkalomra ajánlott fel.

Részletes információ

Már több mint 12.000 ember kereste fel a Nyitott Tanulási Központokat országszerte

2014. június végére már több mint 3000-en sikeresen befejezték valamely, a NYITOK program keretében szervezett tanulási programunkat!

Részletes információ

Folytatódik az országos médiakampány

Folytatódik az országos médiakampányunk, amelyben a korábbiakhoz hasonlóan óriásplakátokon, hirdetőoszlopokon, citylight plakátokon, szórólapokon, országos és megyei lapokban, televíziós reklámokban és a www.nyitok.hu oldalon egyaránt népszerűsítjük és mutatjuk be a NYITOK projektet, valamint Tanulási Programjainkat.

Részletes információ

Több mint 11.000 regisztrált, 3600 képzésre jelentkező, és 1300-an sikeresen végeztek!

2014. április közepéig már több mint 1300-an sikeresen befejezték, valamint 3600-an jelentkeztek a NYITOK projekt által szervezett tanulási programokra. A résztvevők a képzések elvégzése után NYITOK Tanúsítványt kapnak, mely igazolja a tanulási programok sikeres teljesítését is.

Részletes információ

Megjelent a NYITOK klip!

„Világra nyíló ablakok…” – csendül fel a mondat a frissen elkészült NYITOK klipben és dalban.

Részletes információ

Soltész Miklós avatta fel a csurgói Nyitott Tanulási Központot

A Csurgói Városi Könyvtár adott otthont a 2013. december 5-én megnyitott Csurgói Nyitott Tanulási Központnak, melyet Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára avatott fel hivatalosan.

Részletes információ

Dr. Kovács Zoltán nyitotta meg a kaposvári Tanulási Központot

Kaposváron Nyitott Tanulási Központot avatott Dr. Kovács Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára  2013. december 12-én.

Részletes információ

Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter nyitotta meg a karcagi NYITOK-ot

2013. december 5-én 14 órakor Karcagon ünnepélyes keretek között nyílt meg a Karcagi Nyitott Tanulási Központ.

Részletes információ

Nyitott Tanulási Központ nyílt az ország keleti csücskében

2013. december 4-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitott az Erdőhát mikrotérség számára a Rozsályi NYITOK.

Részletes információ

Baja város Nyitott Tanulási Központtal gazdagodott

2013. november 21-én Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára nyitotta meg a Bajai Nyitott Tanulási Központot. Megnyitó beszédében kiemelte a program által nyújtott lehetőségeket, valamint a dolgozni vágyók, tudásukat bővíteni, önmaguk sorsát kézbe venni igyekvők támogatásának fontosságát.

Részletes információ

Ingyenes képzések a Székesfehérvári Nyitott Tanulási Központban

Kedden délután nyitották meg a Fehérvári Civil Központban a "NYITOK" nyitott tanulási központot.

Részletes információ
Találatok: 1 - 20