Lovas Edit - Regionális koordinátor

 

E-mail:

lovas.edit@nyitok.hu

Telefon: 30 799-3350

Lovas Edit vagyok, Debrecenben születtem, az általános és középiskolát is itt végeztem. 1999-ben a Janus Pannonius Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézet személyügyi szervező szakán szereztem főiskolai diplomát.
2002-ben költöztem családommal Balatoncsicsóra.
Legutóbbi munkahelyemen pedagógus továbbképzéssel foglalkoztam. Itt szereztem gyakorlatot képzések szervezésben, lebonyolításában. Részt vettem a trénerek munkájának szervezésében, a képzések megvalósításának ellenőrzésében, tapasztalatainak összegzésében.

Azzal, hogy a Nyitok programban részt vehetek, megnyílt előttem a lehetőség, hogy a felnőttképzés más területén is kipróbáljam magam.  
Örömmel tölt el, hogy a megvalósulásban közreműködhetek, hiszen a program nagyszerű lehetőség az alapkézségek és kulcskompetenciák elsajátításához, az egyén foglalkoztathatóságának javításához. Ehhez, azonban elengedhetetlen az is, hogy az egyén együttműködésével hozzájáruljon saját életminőségének javításához, vagyis éljen a számára felkínált lehetőségekkel!

Közhasznú alapítvány vezetőjeként, lakóhelyemen a fiatalok helyben tartásában, nevelésében, gyermek- és ifjúságvédelemben, érdekképviseletükben veszek részt. Községi, önkormányzati rendezvények szervezését és megvalósulását segítem.
A község könyvtárát vezetem, valamint további két civil szervezet tagja vagyok.

Szabadidőmben sportolok, festek.