Nagy Boglárka - Regionális koordinátor

E-mail: nagy.boglarka@nyitok.hu
Telefon: 30 799-3340


Nagy Boglárka vagyok, regionális koordinátor a Nyitok program Budapesti Regionális Irodájában. Nyolc közép-magyarországi Nyitott Tanulási Központ ügyes-bajos dolgait intézem 2012 novembere óta. Hozzám tartoznak a következő Központok: Balassagyarmat, Budapest VIII. kerülete, Cegléd, Gyöngyös, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Salgótarján és Szécsény.

A Központok kialakításának egy éve alatt – úgy érzem – sikerült jó kapcsolatot kialakítanom a tanulásszervezőkkel és a tanulási tanácsadókkal, valamint a gesztorszervezetek képviselőivel is, s úgy látom, hogy igazán sikeres lehet a Nyitok program következő időszaka. Remélem, hogy sokan betérnek majd a Központokba, és hogy valódi fejlődés lesz tapasztalható a helyi közösségek mindennapjaiban a tevékenységünknek köszönhetően.

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért és a Nyitok program az első valódi munkahelyem, így sok kihívással nézek szembe nap mint nap a munkám során. Igyekszem azonban a Nyitokban a korábbi tapasztalataimat is hasznosítani, ugyanis az egyetemi évek alatt aktívan tevékenykedtem különböző helyi és nemzetközi civil szervezeteknél. Főleg a képzések, tréningek érdekeltek akkor is – és mostanában is próbálok minél több ifjúsági programon részt venni, mint szervező vagy tréner.