Smirnyák Erzsébet - Regionális koordinátor

E-mail: smirnyak.erzsebet@nyitok.hu
Telefon: 30 799-4405

Smirnyák Erzsébet vagyok, végzettségemet tekintve történelem - földrajz szakos középiskolai tanár. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen folytattam, és itt kaptam lehetőséget arra, hogy ösztöndíjasként terület- és településfejlesztési ismereteket szerezzek a Kelet - Finnországi Egyetemen. Az itt szerzett élmények és tapasztalatok nagyban befolyásolták életemet és látásmódomat, például sokkal nyitottabb és elfogadóbb lettem az új dolgokra.

Ezt követően pályám két külön irányt vett. Tanítottam és elkezdtem pályázatírással és menedzsmenttel foglalkozni a vállalkozói szférában. Mindkettőben azt szerettem, hogy változatos, kihívásokkal teli és sok emberrel dolgozhatok együtt.
Tanárként a tanórákon túl egyéni, és kiscsoportos foglalkozásokat vezettem. Ezek célja a közösségépítés, a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tehetséggondozása, valamint a magatartási- és tanulási nehézségekkel küzdők felzárkóztatása volt.

A Nyitok programba először tanulásszervezőként kerültem. A Budapest IV. kerületi Nyitott Tanulási Központban feladatom volt többek között a célcsoportok feltérképezése és bevonása, a kompetenciafejlesztési szükségletek és a térségi munkaadói igények felmérése, tanulási programok kialakítása, ezek megvalósításánál együttműködés a helyi partnerekkel és a program munkatársaival.

2014. februárjától új lehetőséget kaptam a programon belül, a hozzám tartozó tanulási központok tanulásszervezőinek és tanulási tanácsadóinak munkáját fogom segíteni.

Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni, utazni, és azokkal lenni, akiket szeretek.