Szabó Franciska - Regionális koordinátor

 

E-mail: szabo.franciska@nyitok.hu
Telefon: 30 799-3360


Szabó Franciska vagyok. Veszprémben születtem, és a középiskolai tanulmányaim befejezéséig ott is életem. Hajthatatlan sportszenvedélyemnek köszönhetően a Nyugat- Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán szereztem a diplomámat. Itt még közelibb betekintést nyerhettem a sport és az egészség világába.

A meglévő tudásomat és tapasztalataimat jelentősen gyarapította, hogy egy csodálatos fél évet tölthettem Norvégiában az Erasmus ösztöndíj program keretein belül. Életem egyik meghatározó időszaka volt ez, ahonnan teljesen más életfelfogással és szemléletekkel tértem haza.
Majd egészségfejlesztés szakirányt választottam, amely nagy élményt nyújtott számomra, hiszen a holisztikus szemlélet és az alternatív gyógymódok nagyon közel állnak hozzám.

Ezen elképzeléseimet egy budapesti cégnél rövid ideig kamatoztathattam is egy projekt keretén belül, de az élet kereke ismét visszasodort Veszprémbe, ahol mindezidáig a Polgármesteri Hivatal adminisztratív tevékenységeiben vettem részt!

Most azonban lehetőséget kaptam, hogy a NYITOK alkalmazásában, egy újabb projektben vehessek részt, mint regionális koordinátor, a balatonfüredi regionális irodában. Ennek nagyon örülök, hiszen fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást minden korosztály számára, mert a tudás sosem vész el, hanem átalakul!